Consultoria - DYNAMIC ASSESSORS

Tu Gestoría de Proximidad
935 37 72 00
Cast.  /   Cat.
Vaya al ContenidoPlan de Negoci i Financer

Estratègies
     
Noves linees de Negoci


Gestoria de proximitat, dinàmica i amb una actitud positiva, en definitiva, anem per solucions pràctiques i concretes. Per ajudar-te a prendre decisions en la gestió del teu negoci. Perquè sabem que quan es prenen les decisions adequades, es viu en un millor clima de treball i s'aconsegueixen millors resultats. El nostre objectiu és ben senzill, aconseguir que pugueu aprofitar al màxim els recursos que disposeu per obtenir els màxims resultats i poder centrar-vos en el que realment sabeu fer.

Consultoria


Ajudem a les empreses en els seus processos d'innovació i transformació. A resoldre els problemes més complexos, des del disseny de l'estratègia fins a la implantació.

PLANS DE NEGOCI
S'avalua la viabilitat del projecte i es crea un pla de negoci 1. Analitzant el mercat i l'entorn competitiu 2. L'estratègia del negoci 3. Analitzant els ingressos i projectant les rendibilitats a curt, mitjà i llarg termini.

NOVES LÍNIES DE NEGOCI
Si dins del teu empreses o activitat creus que hi ha noves línies de negoci, nosaltres podem ajudar-te .Ja hem acompanyat a diferents projectes i som capaços d'analitzar i acompanyar les teves idees per tal de rendibilitzar-les.

PLA FINANCER
Ens avancem a les possibles situacions que es puguin donar. La planificació serveix per definir les accions futures basant-se les previsions de les dades obtingudes per determinar les accions futures,

Solucions empresarials
personalitzades

El nostre equip es posarà a la teva disposició en tots els temes comptables, fiscals, laborals i legals
per cobrir totes les necessitats.
Dynamic Assessors
La teva Gestoria de Proximitat.

C/ Filadors, 35-41  Pl.5 Desp.6
08208-Sabadell (Barcelona)

Telf. 935 37 72 00
        620 94 53 82

Horaris:
Dilluns-Divendres 9AM - 19M
(hores concertades)

Contacta

Cl.Filadors, 35-41 Pl.5 Desp.6
935 37 72 00
620 94 53 82

Tu Gestoría de Proximidad
Regreso al contenido | Regreso al menu principal